Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Voldtektssak mot tidligere Molde-spiller utsatt igjen

Ankesaken mot en tidligere Molde-spiller som er tiltalt for sovevoldtekt, er utsatt for tredje gang. Ny beramming skjer først når mannen er pågrepet.

Det opplyser Nettavisen. Ankesaken skulle etter planen startet opp 1. oktober i Frostating lagmannsrett. Utsettelsen er den tredje på rad.

Mannen er internasjonalt etterlyst og begjært utlevert av norske myndigheter.

Statsadvokat Ingvild Thorn Nordheim sier til Nettavisen at det blir ingen ny beramming før mannen er pågrepet.

– Dette er ikke bra i det hele tatt. Det er en forferdelig belastning for den fornærmede kvinnen, sier Nordheim.

Mannen er tiltalt for en sovevoldtekt. Han ble frikjent i Romsdal tingrett i august i fjor, men ble dømt til å betale 150.000 kroner i erstatning. Påtalemyndigheten anket frifinnelsen.

Den tidligere Molde-spilleren spiller nå fotball i et ikke-europeisk land som Norge ikke har utleveringsavtale med. Senest lørdag var han i aksjon i en kamp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling