Tiltalt for sovevoldtekt:

Voldtektstiltalt Molde-spiller vurderer å anmelde Petter Northug

Ertet på seg Molde-spiller.

PROVOSERTE: Petter Northug navnga en voldtektstiltalt Molde-spiller på sosiale medier. Nå vurderer Molde-spilleren søksmål.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
PROVOSERTE: Petter Northug navnga en voldtektstiltalt Molde-spiller på sosiale medier. Nå vurderer Molde-spilleren søksmål. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Søndag gjorde Petter Northug det norske medier foreløpig har latt være å gjøre; navngi Molde-spilleren som er tiltalt for sovevoldtekt, skriver Nettavisen.

Under kampen mellom Rosenborg og Molde la skistjernen ut et bilde der spillerens navn ble etterfulgt av «ska fengsles». Bildet ble slettet etter kort tid, og Northug fulgte så opp med en beklagelse. Men spillerens advokat Øyvind Panzer Iversen mener Northug har gått langt over streken.

– Jeg har ikke fått drøftet dette med min klient ennå, men vi vil ta en vurdering på om vi skal ta tak i dette i form av å komme med et søksmål om oppreisningserstatning mot Northug, sier Iversen.

Northugs manager, Are Sørum Langås, forklarer situasjonen med at det ble lagt ut en film fra tribunen med sang om en spiller som skulle fengsles, og en tekst med innholdet i sangen.

– Dette ble umiddelbart slettet da han ble gjort oppmerksom på sammenhengen og saken rundt nevnte spiller, opplyser Langås.

Molde-direktør Øystein Neerland ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

– Vi ønsker ikke å bidra til debatt rundt dette, og henviser til spillerens advokat for ytterligere spørsmål, sier Neerland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer