- Vondt å bli pepet ut

Michael Ballack signerer for Chelsea.

(Dagbladet.no:) Den tyske landslagsstjernen Michael Ballack spilte lørdag sin siste kamp for Bayern München, som nok en gang ble hyllet som seriemestere.

Før kampstart fikk Ballack, Bixente Lizarazu og Jens Jeremies blomster av klubben, siden alle tre forlater laget. Allerede da startet pipekonserten mot Ballack.

Den fortsatte i 1. omgang, helt til direktøren Uli Honess henvendte seg til fansen og ba dem slutte.

- Jeg må akseptere litt buing, det viser bare at jeg har vært en viktig spiller. Men det gjør vondt, sier tyskeren til tv-kanalen Premiere.

- Har gjort mitt beste

Ballack har vunnet tre seriemesterskap og tre cup-titler med Bayern München, men det virker nærmest glemt for fansen nå.

Han sier at uttallelser han selv har kommet med i forbindelse med den lenge omtalte overgangen til Chelsea har blitt blåst opp, og han kjenner seg ikke igjen i kritikken han har fått fra klubben.

- Fansen er følsomme om ting som blir sagt, men jeg har alltid forsøkt å gjøre en best mulig jobb for klubben - og det bør de huske på, sier Ballack.

MESTER IGJEN: Michael Ballack løfter seriemestertrofeet for tredje gang i Bayern München-karrieren. Foto: REUTERS
MESTER IGJEN: Michael Ballack løfter seriemestertrofeet for tredje gang i Bayern München-karrieren. Foto: REUTERS Vis mer

Han scoret det siste målet i 3-3-kampen mot Borussia Dortmund, i en kamp som ikke hadde noe å si i forhold til seriemesterskapet.

Ifølge BBC kommer Ballack til å bli presentert som ny Chelsea-spiller i morgen. Londonerne bekrefter på sin hjemmeside at de vil holde en pressekonferanse mandag.

FIKK BLOMSTER: Michael Ballack ble pepet ut da han fikk blomster av klubbledelsen.