Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vondt å miste ham

I går kveld var stemningen dempet i VIF-klanens pub i Oslo. - Dette er bittert. Ikke særlig kult. Men vi skjønner svært godt at Drillo vil bli manager i hjerteklubben i England. Vi har hjertet i VIF, og følger klubben uansett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rolf Stubrud (22), Mikkel «Rev» Kjeldstrup (24), Christer Iversen (23) og Sigurd Aasberg (24) sitter i baren på klanspuben Bohemen og diskuterer Drillo.

- Vi ville helst beholdt ham. Men når Drillo får sjansen, tar han den. Det er vondt å miste ham.

- Men han får faen ikke med seg noen av spillerne... eller, han kan kanskje få Viggo Strømme.

- Han bør ta med seg Ivar Hoff, så er vi kvitt ham fra skjermen.

De er likevel ikke helt fornøyd med at Drillo vil pakke pælane og dra fra Vålerenga.

- Vi synes det er litt feigt at han stikker. Det virka som om Drillo ville være med på å bygge opp Enga. Han hadde stor suksess en stund, og så stikker han når ting går imot ham.

- Det er sikkert de rike Molde-onklene som kjøper ham til England for å gjøre oss dårligere. De har jo tapt de to siste kampene mot oss.

- Men Drillo har gjort jævlig mye kult for Enga. Hvis det går på trynet i Wimbledon, er han hjertelig velkommen tilbake til oss. Sjøl som materialforvalter.

Gutta har spekulert litt over hvem som blir ny hovedtrener i klubben.

- Bengt Eriksen er et bra tips. Han hadde nok blitt bra i Enga. - Eller Åse Kleveland! Hun har lange bein, og det har de store spissene også!