Vondt kne stopper ikke Tom

PARK CITY (Dagbladet) Kneet til Tom Stiansen er det lille spørsmålstegnet for kveldens slalåmrenn, men selv sier han det er ok. Forventningene er større foran dagens renn enn de var foran storslalåmkonkurransen torsdag der Kjetil Aamodt kom på andreplass.

- Jeg kjente litt i kneet fra storslalåmen, men jeg tror ikke det kommer til å hindre meg noe særlig, sa Tom Stiansen til Dagbladet etter treningen i går.

Kjetil Aamodt er spent på slalåmformen, men la grunnlaget til å satse gjennom den imponerende innsatsen i storslalåmkonkurransen.

Han har allerede gjort sin del av jobben i Park City. Et godt slalåmrenn blir eventuelt en flott bonus. €Lasse Kjus er rimelig irritert etter at han kjørte ut i den første konkurransen. Han satser for fullt i slalåmen _ heller utkjøring enn et sånn passe resultat.
€Og luringene Finken Jagge og Ole Kristian Furuseth _ de suverene veteranene på laget _ har ligget og banket løyper for å ta juniorene.

Nye ski


Finken kjører på nye Salomon-ski i år. Det gir ekstra forhåpninger i OL-sesongen.
- Det er fint å kjøre på et stort merke der du kan være litt i forkant av utviklingen, og ikke akkurat litt etter, slik jeg var på Yamaha, sier Finken.
Tom Stiansen sier til Dagbladet at han vridde kneet litt da han kjørte ut under storslalåmrennet på torsdag. Fysioterapeuten har sett på kneet, og det er ikke skadd. Behandlingen har vært nedising og å ta det med ro. - Ingen smerter på treningen i dag?
- Bare litt stikking. Jeg kjørte tre omganger, litt mindre enn det jeg hadde planlagt, men det gikk fort og kjentes ok, sier VM-vinner Stiansen.