Lindsey Vonn i VM:

Vonn angret på svaret om kjæresten: - Åh, herregud

Lindsey Vonn kjører sitt siste renn søndag. Etterpå skal hun være med hockeykjæresten PK. Subban.

SMÅFLAU: Lindsey Vonn snakket om framtida etter VM-fallet. Og stjerna ble flau da hun skulle snakke om kjæresten. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger
SMÅFLAU: Lindsey Vonn snakket om framtida etter VM-fallet. Og stjerna ble flau da hun skulle snakke om kjæresten. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • I dag: Herrenes Super-G, kl. 12.30.

ÅRE / OSLO (Dagbladet): Amerikanske Mikaela Shiffrin (23) vant VM-gull i Super-G i går, men det ble dramatisk for lagvenninne Lindsey Vonn (34) som falt stygt.

Både Shiffrin og flere andre sto forbauset i målområdet da Vonn smalt i bakken, men til alles store glede, kunne 34-åringen etter hvert reise seg og kjøre ned på egen hånd.

Vonn står med 82 seire i verdenscupen og legger opp etter denne sesongen. Etter gårsdagens VM-renn arrangerte hun sin egen pressekonferanse der det blant annet kom spørsmål om framtida, og hva som står på planen rett etter VM.

Den var selvfølgelig stappfull, og Vonn var i kjent stil gjennom hele følelseregisteret i løpet av de 30 minuttene hun satt i den provisoriske sofakroken arrangøren hadde laget på scena.

Det var latter, tårer, sinne og forbauselse. Lindsey Vonn entret scenen sammen med kommunikasjonarbeider Megan Harrod, som leste opp en lang liste over den amerikanske 34-åringens meritter.

Samtidig reagerte flere på at Vonn og fiklet med mobilen oppe på scenen. Hun både smilte og vinket inn i mobilen før hun satte den rolig ned på det lille bordet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer