Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vonn etter stjernebruddet: - Jeg føler meg ensom

Men nå har hun fått noen å komme hjem til.

ENSOM. Lindsey Vonn vant utfor på lørdag og ble historisk. Men hun forteller at hun føler seg ensom etter bruddet med Tiger Woods. Nå får hun trøst av en liten hundevalp. Foto:EPA/NTB/scanpix
ENSOM. Lindsey Vonn vant utfor på lørdag og ble historisk. Men hun forteller at hun føler seg ensom etter bruddet med Tiger Woods. Nå får hun trøst av en liten hundevalp. Foto:EPA/NTB/scanpix Vis mer

(Dagbladet): Lindsey Vonn er suveren i alpinløypa. Søndag ble hun historisk.

Etter seieren avslørte hun likevel følgende:

- Jeg er ganske ensom, forteller hun i et intervju med.

Hun har lagt bak seg et fire år langt ekteskap. I fjor ble det kjent at det også ble brudd mellom henne og den ikke så helt ukjente golfspilleren Tiger Woods.

- Det var vanskelig å kjøre den sesongen etter at jeg ble skilt. Men spesielt vanskelig har det vært i år. Jeg er blitt eldre, og jeg har bare anledning til å reise hjem en gang i løpet av året, sier 31-åringen til AP.

Trist Nå søker hun trøst i den tre måneder gamle hundevalpen Lucy. En Cavalier King Charles Spaniel, som hun kjøpte i Bologna.

- Det er trist ikke å ha noen å komme hjem til etter en dårlig dag. Det er godt å ha en liten hundevalp som er glad når jeg kommer, uansett om jeg har vunnet eller ikke, sier Lindsey Vonn.

Hun kjører ned til den ene triumfen etter den andre. Lørdagens seier i Cortina d'Ampezzo var hennes 74. seier i verdenscupen. Hun nærmer seg rekorden på 86 seire, som innehas av den svenske legenden Ingemar Stenmark.

- Nei, nei, nei. Stopp praten om Ingemar. Jeg må ha fokus på et renn av gangen. Så får vi telle opp til slutt, sier Lindsey Vonn.

Historisk Lørdagens seier i utforrennet i Cortina d'Ampezzo var hennes 37. seier i denne grenen. Det gjorde henne historisk. Hun passerte rekorden til Annemarie Mosér Prøll.

SEIERSSKÅL. Lindsey Vonn smaker på perlende dråper etter hennes 74. seier i verdenscupen lørdag. Foto: EPA/NTB/scanpix
SEIERSSKÅL. Lindsey Vonn smaker på perlende dråper etter hennes 74. seier i verdenscupen lørdag. Foto: EPA/NTB/scanpix Vis mer

- Jeg har alltid likt utfor best. Det å bli den beste kvinnelige utforkjøreren gjennom alle tider er veldig kult, beretter Lindsey Vonn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media