Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vonn fikk trøst av Tiger etter å ha kjørt ut

Kunne ikke fullføre i Val d'Isere.

 TIGER-TRØST:  Golfesset Tiger Woods fikk se alpinkjæresten Lindsey Vonn kjøre ut i lørdagens utforrenn i Frankrike. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
TIGER-TRØST: Golfesset Tiger Woods fikk se alpinkjæresten Lindsey Vonn kjøre ut i lørdagens utforrenn i Frankrike. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix Vis mer

Golfesset Tiger Woods fikk se alpinkjæresten Lindsey Vonn kjøre ut i lørdagens utforrenn i Frankrike.

Woods var på plass i Val d'Isère for å følge kjæresten. Hun fikk problemer med sitt trøblete kne og fullførte ikke rennet.

- Dessverre har jeg ikke noe korsbånd, og kneet sviktet, sa Vonn.

Hun ødela korsbåndet da hun falt stygt i super-G-rennet i VM sist vinter, men er kommet tilbake og satser mot OL i Sotsji.

For å holde liv i OL-drømmen kommer hun til å prioritere en del hvile framover. Hun kommer bare til å stille i ett eller to renn før lekene i Russland.

- Jeg må være forsiktig med hvor mange renn jeg kjører. Jeg risikerer å skade kneet og menisken ytterligere, så jeg skal vil «safe» og kjøre færrest mulig renn, kanskje ett eller to, før OL for å få selvtilliten, timingen og løpsfølelsen tilbake, forklarer Vonn.

Sveitsiske Marianne Kaufmann-Abderhalden vant rennet. Lotte Smiseth Sejersted tok en sterk femteplass.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media