Vonn ferdig med skader og skandaler

Vonn om nakenbildene: - Følte meg krenket

Lindsey Vonn snakker ut om skadene, forholdet til Tiger og Trump-avslaget.

TILBAKE STERKERE: Lindsay Vonn er tilbake som en av verdens beste alpinister etter mange år med skadeproblemer. Foto: REUTERS/Carlo Allegri/File Photo/NTB Scanpix
TILBAKE STERKERE: Lindsay Vonn er tilbake som en av verdens beste alpinister etter mange år med skadeproblemer. Foto: REUTERS/Carlo Allegri/File Photo/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I et åpenhjertig intervju med Sports Illustrated svarer den amerikanske alpinstjernen om livet som alpinstjerne, skadene, forholdet til Tiger Woods og hvordan det føltes da nakenbilder av henne ble lekket i høst.

Vonn er nå midt inne i den travleste verdenscupperioden i januar før hun deltar i sitt fjerde OL, men første på åtte år, neste måned. Åtte konkurranser står på programmet til Vonn og de andre kvinnelige fartsalpinistene over den neste måneden. I Val d'Isère forrige måned vant hun Super G-en, bare hennes andre seier de siste to årene.

Etter målgang tok Vonn tak i kameraet med begge hender og ropte ut: « Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! »

Til Sports Illustrated sier Vonn at seieren var sårt tiltrengt.

- Jeg tvilte ikke på mine ferdigheter, men jeg trengte å komme i gang igjen. Jeg elsker å pushe meg selv til grensen. Jeg elsker å kjøre fort, sier Vonn til SI.

Det har også kroppen hennes fått merke. Når Vonn står på startstreken i OL er det ikke bare med hjelm, ski og staver. I tillegg må amerikaneren bruke en beskyttelsesplate på ryggen og en knestøtte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer