DRAR HJEM: Lindsey Vonn under storslalåmkonkurransen i Courchevel i går. I dag kunngjorde hun at hun reiser hjem til USA og dropper de neste løpene i verdenscupen. Foto: PHILIPPE DESMAZES, AFP / NTB SCANPIX
DRAR HJEM: Lindsey Vonn under storslalåmkonkurransen i Courchevel i går. I dag kunngjorde hun at hun reiser hjem til USA og dropper de neste løpene i verdenscupen. Foto: PHILIPPE DESMAZES, AFP / NTB SCANPIXVis mer

Vonn tar pause og reiser hjem

- Sliter med å finne den energien jeg vanligvis har.


Den amerikanske stjernealpinisten Lindsey Vonn har bestemt seg for å ta en pause og går derfor glipp av de fire neste verdenscuprennene i Europa.

Den 28 år gamle alpinisten har hatt sine opp- og nedturer denne sesongen. Hun ble sendt til sykehus med store magesmerter, men slo kraftig tilbake med å vinne alle rennene i Lake Louise noen dager senere.

Etter helgens renn i Val d'Isère sa hun at hun følte seg sliten, og mandag bekreftet det amerikanske skiforbundet at den olympiske OL-vinneren i utfor vil dra hjem til USA for å hvile ut.

- Sliter med å finne den energien jeg vanligvis har ... må tenke hardt de neste dagene hva jeg skal gjøre de kommende ukene, og hvordan jeg skal finne tilbake til kreftene. Prøver å holde meg positiv, skrev hun på sin Facebook-side.

I forrige uke kom det fram i et intervju med magasinet People at hun i flere år har slitt med depresjoner og at hun har brukt anti-depresiver.

(NTB)