Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vonn til topps i verdenscupen

Nina Løseth på 14. plass i slalåm-finalen i Italia.

Nina Løseth endte på 14.-plass i verdenscupfinalen i slalåm i Bormio. Marlies Schild vant rennet.

Amerikanske Lindsey Vonn vant den totale verdenscupen etter at hun klarte å kjøre seg inn blant de 15 beste i slalåmrennet. 

Med det sikret USA seg dobbelseier i den gjeveste cupen, Bode Miller er allerede kronet som herrenes alpinkonge denne sesongen. En slik dobbel har ikke amerikanerne klart på 15 år.

- Det var forbløffende i dag. Jeg er glad for at det er over, sier Vonn.

Schild tok seg av slalåmcupen.

Løseth lå på 18. plass etter første omgang, men klarte bare å avansere fire plasser til tross for at flere av konkurrentene foran henne kjørte ut i finaleomgangen.

- Jeg er ikke fornøyd. Jeg hadde håpet å avslutte bedre enn dette, men fikk det ikke til i første omgang da det vært svært vanskelige og bløte forhold. Det var litt bedre i annen omgang, men ikke bra nok da heller. En halvgod dag på jobben, slo Nina Løseth fast.

Østerrikske Schild vant rennet 7/100 sekund foran Veronika Zuzulova fra Slovakia. Tsjekkiske Sarka Zahrobska tok tredjeplassen.

GJORDE JOBBEN: Lindsey Vonn sikret seg en 11. plass, og det var mer enn nok til å vinne den totale verdenscupen. Foto: Scanpix/Ap
GJORDE JOBBEN: Lindsey Vonn sikret seg en 11. plass, og det var mer enn nok til å vinne den totale verdenscupen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

(NTB/Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media