Vonn tilbake for fullt: Ligger foran skjema

Kan satse mer enn hun hadde tenkt.

FORAN SKJEMA: Lindsey Vonn sier hun kan komme til å satse mer på storslalåm til vinteren enn hva hun hadde tenkt. Det kommer av at hun er helt smertefri. Foto: AP Photo/Matthias Schrader
FORAN SKJEMA: Lindsey Vonn sier hun kan komme til å satse mer på storslalåm til vinteren enn hva hun hadde tenkt. Det kommer av at hun er helt smertefri. Foto: AP Photo/Matthias Schrader Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lindsey Vonn sier hun kan komme til å satse mer på storslalåm til vinteren enn hva hun hadde tenkt. Det kommer av at hun er helt smertefri.

Den amerikanske jenta og alpindronningen falt og skadd seg stygt i Schladming-VM for to år siden, men nå er hun tilbake for fullt, og hun ligger foran skjema.

- Hvis utviklingen min blir like bra i tiden som kommer som den er nå, så kommer jeg til å revurdere sesongplanene mine. Det er helt klart at jeg vil komme tidligere i gang med å kjøre storslalåm, for nå føles det som om kneet mitt er helt bra, sier Vonn.

Hun var sammen med de beste amerikanske alpinistene i Copper Mountain på en tidlig VM-samling i forbindelse med helgen, og det var under treningen og kjøringen der, hun fikk bevis for at alt ser bedre ut enn hun hadde håpet og trodd.

- Jeg er ikke hoven i kneet, og jeg har ikke smerter. Det ser veldig bra ut, sier hun fra fjellene ved Copper Mountain.

- Målet mitt er fortsatt å være tilbake i verdenscupen i Lake Louise. Det er ikke sannsynlig at jeg kommer til å kjøre verdenscup i Aspen uken før, sier det amerikanske VM-håpet som også er kjæreste med golfesset Tiger Woods.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer