Vonn tilbake for fullt: Ligger foran skjema

Kan satse mer enn hun hadde tenkt.

FORAN SKJEMA: Lindsey Vonn sier hun kan komme til å satse mer på storslalåm til vinteren enn hva hun hadde tenkt. Det kommer av at hun er helt smertefri. Foto: AP Photo/Matthias Schrader
FORAN SKJEMA: Lindsey Vonn sier hun kan komme til å satse mer på storslalåm til vinteren enn hva hun hadde tenkt. Det kommer av at hun er helt smertefri. Foto: AP Photo/Matthias SchraderVis mer

Lindsey Vonn sier hun kan komme til å satse mer på storslalåm til vinteren enn hva hun hadde tenkt. Det kommer av at hun er helt smertefri.

Den amerikanske jenta og alpindronningen falt og skadd seg stygt i Schladming-VM for to år siden, men nå er hun tilbake for fullt, og hun ligger foran skjema.

- Hvis utviklingen min blir like bra i tiden som kommer som den er nå, så kommer jeg til å revurdere sesongplanene mine. Det er helt klart at jeg vil komme tidligere i gang med å kjøre storslalåm, for nå føles det som om kneet mitt er helt bra, sier Vonn.

Hun var sammen med de beste amerikanske alpinistene i Copper Mountain på en tidlig VM-samling i forbindelse med helgen, og det var under treningen og kjøringen der, hun fikk bevis for at alt ser bedre ut enn hun hadde håpet og trodd.

- Jeg er ikke hoven i kneet, og jeg har ikke smerter. Det ser veldig bra ut, sier hun fra fjellene ved Copper Mountain.

- Målet mitt er fortsatt å være tilbake i verdenscupen i Lake Louise. Det er ikke sannsynlig at jeg kommer til å kjøre verdenscup i Aspen uken før, sier det amerikanske VM-håpet som også er kjæreste med golfesset Tiger Woods.

(NTB)