Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vrak Bakke og Andersen

Lars Bohinen synes verken Eirik Bakke og Trond Andersen fortjener å spille mot Danmark. Se Bohinens startellever - og ta ut ditt lag!

 • Hvem synes du skal spille mot Danmark: Stem fram Folkets landslag

  VIF-spiller og VIF.no-redaktør Bohinen har vært i tottene på Nils Johan Semb tidligere. Nå synes 33-åringen at landslagssjefen har tatt ut riktig tropp tropp til møtet med Danmark lørdag.

  Men han håper at Semb tildeler Englands-duoen Bakke og Andersen de to sentrale rollene på midtbanen.

  - Jeg synes ikke Bakke og Andersen har vært bra. Det kan ikke være sånn at de da skal premieres med en ny kamp på landslaget, sier Bohinen til Dagbladet.no.

  Hvis det hadde vært opp til den tidligere Lyngby-proffen får Frode Johnsen og Fredrik Winsnes de to sentrale plassene i en 4-4-1-1-formasjon.

  - Vi snakker om to veldige gode spillere i Johnsen og Winsnes. De har prestert på et veldig høyt nivå i år. De er ballsikre og Johnsen er sterk i lufta også, sier Bohinen som synes Bakke og Andersen blir for like som sentral midtbaneduo.

  - Det er naturlig at i hvert fall en av de to vrakes. De er like i stilen, de har samme bevegelsesmønster og ingen av dem slår forløsende pasninger.

  Lars Bohinens lag mot Danmark

  Frode Olsen
  Christer Basma
  Claus Lundekvam
  Ronny Johnsen
  André Bergdølmo
  Øyvind Leonhardsen
  Frode Johnsen
  Fredrik Winsnes
  John Arne Riise
  Ole Gunnar Solskjær
  John Carew

  Bohinen tok ut sin startellever i Dagbladets Folkets Lag-avstemning i ettermiddag. Den tidligere Englandsproffen var ikke i tvil om at Frode Olsen må få tillit i mål på bekostning av RBKs Espen Johnsen.

  - Med en sånn kamp er det viktig med en rutinert keeper. Frode er god til å snakke. Kan godt hende Johnsen er bedre keepermessig, men Frodes totalpakke vinner, sier Bohinen.

  Bohinen plasserer Tore André Flo på benken, med Ole Gunnar Solskjær og John Carew på topp.

  - Jeg synes farten til Carew er god å ha, selv om han ikke scorer så mye mål, sier Bohinen.

 • Hvem vil du ha på ditt lag? Send inn din ellever foran Danmarkskampen!

  (Dagbladet.no)

VIL HA RBK-DUO:</B> Lars Bohinen vil erstatte Bakke og Andersen med Johnsen og Winsnes.
<B>UT AV LAGET?</B> Eirik Bakke og Trond Andersen er faste på midten for Norge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media