FÅR BESKJED OM Å SKJERPE SEG: Italias landslagssjef Cesare Prandelli har sett seg lei på Mario Balotellis oppførsel, og ber Manchester City-spissen om å skjerpe seg dersom han vil være med til sommerens EM-sluttspill.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super
FÅR BESKJED OM Å SKJERPE SEG: Italias landslagssjef Cesare Prandelli har sett seg lei på Mario Balotellis oppførsel, og ber Manchester City-spissen om å skjerpe seg dersom han vil være med til sommerens EM-sluttspill.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon SuperVis mer

Vraker Balotelli fra landslaget fordi han er for hissig

- Jeg ønsker ikke spillere som tar igjen, lager frispark og blir utvist, sier Prandelli.

Mario Balotelli ble oversett da Cesare Prandelli tok ut troppen som møter USA onsdag. Manchester City-rebellen oppfører seg tåpelig, mener Italias landslagssjef.

I stedet har Prandelli plukket med seg fire spisser fra den hjemlige ligaen: Sebastian Giovinco, Giampaolo Pazzini, Alessandro Matri og Fabio Borini.

Balotelli viste scoringsform da han satte inn det første målet i Citys 3-0-seier over Blackburn lørdag. Men Prandelli har fortsatt den stygge stemplingen på Tottenhams Scott Parker i januar friskt i minnet.

- Jeg ønsker ikke spillere som tar igjen, lager frispark og blir utvist, uttalte Italia-treneren tidligere i helgen.

- For meg virker han litt for hissig. Når jeg sier at vi må komme forberedt til EM, mener jeg at jeg ikke ønsker å se spillere som ved det minste tegn på vanskeligheter tar igjen og tvinger medspillerne til å slite i undertall, la Prandelli til.

Han har tatt ut en tropp på 23 spillere til hjemmekampen mot USA.

(NTB)