Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vraker ikke Alanzinho etter kontrakts-nei

- Men på sikt kan det påvirke.

20.00 i kveld: Stabæk - Lillestrøm direkte

(Dagbladet.no): Alanzinho takket nei til Stabæks siste tilbud om ny kontrakt fredag.

Selv var brasilianeren, som har kontrakt ut sesongen, bekymret for hva det ville bety for rollen hans i Stabæk.

- Det er vanskelig. Jeg vet ikke om jeg skal spille eller ikke. Jeg må snakke med treneren. Jeg vil bare spille fotball, sa Alanzinho til Dagbladet.no fredag kveld.

Kan påvirke på sikt

Han trenger ikke å bekymre seg foreløpig, varsler trener Jan Jönsson.

- Det skjer ingenting dramatisk over natten på grunn av dette. Men hvis vi snakker lenger frem i tid, og vi får en situasjon der det er jevnt mellom to spillere, kan Alanzinhos avgjørelse selvsagt påvirke, sier svensken til Aftenposten.

TV 2 Sporten erfarte fredag at Stabæks siste tilbud skal ha vært på omkring 2,8 millioner kroner.

FÅR SPILLE: Stabæk-trener Jan Jönsson har ganske sikkert Alanzinho i startoppstillingen mot Lillestrøm i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
FÅR SPILLE: Stabæk-trener Jan Jönsson har ganske sikkert Alanzinho i startoppstillingen mot Lillestrøm i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer

Aftenposten skriver i dag at avstanden mellom tilbudet og spillerens krav var et sjusifret antall kroner - altså et millionbeløp. De ble heller ikke enige om hvor stor del av lønna som skulle være basert på bonuser.

Fryktet flere krav

Selv om Stabæk setter stor pris på ballkunstneren sin, måtte de tenke på hva resten av spillerne kunne kreve om Alanzinho hadde fått et enda bedre tilbud.

- Det er en viss fare for at det kunne ha utløst et ras i spillergruppa dersom vi hadde innfridd Alanzinhos krav, sier sportsdirektør Lars Bohinen til Aftenposten.

Alanzinho skal ha et tett bånd til agenten sin, Marcelo Di Almeida, men Stabæk mener ikke at agenten har presset spilleren til å kreve mer penger.

- Han er 25 år, og må stå for sine egne avgjørelser, sier Bohinen.

image: Vraker ikke Alanzinho etter kontrakts-nei
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media