Skiskytter-VM

Vraker seg selv

Tarjei Bø nærmest utelukker at han er aktuell til singel mixedstafett. Han mener lillebror Johannes rett og slett er for god.

MENER JOHANNES FÅR GÅ: Tarjei Bø regner med at lillebroren får gå singel mixedstafetten fredag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
MENER JOHANNES FÅR GÅ: Tarjei Bø regner med at lillebroren får gå singel mixedstafetten fredag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ANTERSELVA (Dagbladet): Fredag går mesterskapets andre mixedstafett av stabelen. Der skal to nordmenn i aksjon og kjempe om VM-gullet. I Östersund i fjor trakk Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland det lengste strået, og kunne ta med seg enda et VM-gull hjem.

Etter alle solemerker er det disse to som igjen får sjansen til å forsvare Norges ære, i det mesterskapet går inn i den siste helga.

Laget er derimot fortsatt ikke offentlig klart, men Tarjei Bø levner små muligheter for seg selv til å få en plass på tomannslaget.

- Vi vet vel at det er ganske klart, men det er ingenting som er tatt ut helt enda. Det blir nok Johannes som får den. Han er den beste skiskytteren vi har, både på papiret og i praksis. Han leder nok kraftig på den, sier Tarjei Bø til Dagbladet.

Saken fortsetter under videoen.

- Alltid forlokkende

Lillebroren er derimot litt mer usikker på om han faktisk får gå. Han erkjenner samtidig at han er svært lysten på en ekstra gullmulighet.

- Jeg har veldig lyst. Jeg vet ikke om laget er tatt ut enda, men om Tarjei har vraket seg selv, vil jeg prøve å gjøre et godt løp på normalen, sånn at jeg får gå. Det har vært en god sesong hittil, så jeg håper å få gå, sier Johannes Thingnes Bø til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer