LOJAL. Geir Vegard Gundersen viser stor lojalitet for sine hesteiere, når han velger bort Tinita Love framfor stallhesten Playful i NM. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
LOJAL. Geir Vegard Gundersen viser stor lojalitet for sine hesteiere, når han velger bort Tinita Love framfor stallhesten Playful i NM. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Vraker storfavoritten

-For meg var valget enkelt.

Klikk her og vær med i kampen om 38 millioner!

Geir Vegard Gundersen vraker for første gang superhoppa Tinita Love.
Han velger i stedet å kjøre Playful som han har i egen trening.

-Valget var enkelt. Jeg mener jeg har et ansvar, fordi jeg trener Playful, forteller Geir Vegard Gundersen.
Han har større tro på at Tinita Love vinner det sjette V75-løpet og blir norgesmester.

-Sporene tatt i betraktning ser det lyst ut for Tinita Love. Jeg tror hun får teten, og jeg ser egentlig ingen som kan sørge for at det blir lagt press på henne underveis. Hun har også fått et løp i kroppen og er ganske sikkert i bedre form på lørdag.
Men Playful er slett ingen kastekjepp han heller. Han kommer til å levere et bra løp. Playful er veldig fin i trening for tiden. Jeg synes han er verdt en tidlig markering for alle som vil gardere Tinita Love, mener Gundersen.

Brunsttrøbbel

Det er skikkelig sommer for tiden. Varmen kan bli et større problem for storfavoritten Tinita Love enn konkurrentene.
-Hun har hatt problemer med brunst tidligere i slik varme som det er nå. Men normalt har hun en stor vinnersjanse, mener Geir Vegard Gundersen.

Flere toppsjanser

Geir Vegard Gundersen er en viktig aktør under V75-omgangen på Biri. Han kjører flere hester som har solide vinnermuligheter.

-Hågå Elden går 1.24 om han ikke blir stengt fra et sjanseartet innerspor på tillegg. Han må absolutt regnes, sier Gundersen.

-Lome Brage var veldig fin i prøveløpet. Han er så god at han må på V75-kupongen, mener Gundersen.

-Cadabra Toma har vist at han står tre kilometer uten problemer. Han går jevne og fine løp. Han er også aktuell, avslutter Geir Vegard Gundersen.