Vraket av bundesligaklubb

Arild Stavrum reiste i går hjem fra Tyskland. FSV Mainz ville ikke tilby kontrakt grunnet usikkerhet rundt nordmannens helse.

Arild Stavrum sto over for Mainz da 2. Bundesliga innledet sesongen lørdag grunnet en betennelse i foten. Stavrum mente han ville være spilleklar om to uker.

Men Stavrum får aldri sjansen, mandag fikk han beskjed om at Mainz likevel ikke vil ha ham. Samme ettermiddag ble nyheten lagt ut på klubbens hjemmeside.

Stavrum sier nyheten kom som et sjokk, han rakk bare å spille en treningskamp etter å ha passert den medisinske kontrollen og skrevet treårskontrakt.

- Vi hadde med forskjellige vilkår i kontrakten, i første rekke i sammenheng med spillerens helse. Dessverre er de i dag ikke oppfylt, og vi har ingen mulighet til å inngå kontrakt med spilleren, sa Mainz-manager Christian Heidel.

Stavrum skal nå diskutere saken med sin rådgiver Erik Solér.

- Dette er veldig skuffende, men jeg tar situasjonen som den er og prøver å finne den beste løsningen. Det er kaotisk nå, er kommet til Oslo men vet ikke hvor jeg skal bo, sier Stavrum til Tidens Krav.

Oppsigelsen av kontrakten vil nå bli vurdert juridisk.

(NTB)