Vraket fordi han kom 11 min. for sent

- Uprofesjonelt, sier trener Rösler om LSK-keeper Müller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Heinz Müller fikk beskjed om at 41 år gamle Claus Reitmeier skulle starte, ble han så forbannet at tredjekeeper Per Magne Misund overtok plassen hans på benken. I går ba han spillerne og trener Uwe Rösler om unnskyldning.


-  Det første jeg gjorde på treningen var å forklare meg for de andre spillerne, så de ikke skulle tenke at jeg er helt gal. Mange ble sjokkerte da jeg bare forsvant i går, sier Müller.

Slik er Müllers egen versjon av hva som skjedde da han mistet besinnelsen:

Ville ikke forstyrre

-  Uwe fortalte meg at Claus skulle stå da vi spiste på hotellet noen timer før kampen. Jeg har spilt de to siste vennskapskampene, mens Claus ikke hadde trent på ti dager. Da mistet jeg hodet, og ble så forbannet at jeg tok en luftetur for å klarne tankene mine. Da jeg kom tilbake, hadde bussen dratt til Åråsen. Jeg måtte ta en taxi og kom for seint, forklarer Müller.-  Da jeg kom til Åråsen, satt de andre i spillermøte, og jeg ville ikke forstyrre. Derfor ventet jeg i garderoben så lenge. En time før kampstart kom Uwe, og da sa han at jeg ikke trengte å skifte. Da ønsket jeg guttene lykke til, og gikk. Det var bare min egen feil. Jeg får en bot, men håper den ikke blir for stor, sier han til Dagbladet.

Ifølge Müller kom han til Åråsen klokka 17.41 - 11 minutter for seint.

Ingen stor sak

Manager Jan Åge Fjørtoft bekrefter at Müller kan vente seg reaksjoner fra klubben.

<strong><b>FIKK IKKE SPILLE:</strong></b> Heinz Müller kom for seint til spillermøtet. Foto: TORBJØRN BERG
FIKK IKKE SPILLE: Heinz Müller kom for seint til spillermøtet. Foto: TORBJØRN BERG Vis mer

-  I det øyeblikket han unnskyldte seg er saken ute av verden på den sportslige biten. Det er først og fremst lagkameratene han må stå til ansvar for. Nå får vi som arbeidsgiver ta de nødvendige oppklaringsrundene. Vi forventer at folk opptrer profesjonelt, og dermed møter presis foran en kamp. Men dette er ingen stor sak for Lillestrøm, sier Fjørtoft.

Trener Uwe Rösler er likevel ikke spesielt glad for det som skjedde.

- Han dukket ikke opp til spillermøtet. Da jeg pratet med han i garderoben, fikk jeg heller ingen forklaring. Slik uprofesjonell oppførsel tolererer jeg ikke. Derfor ble han satt ut, sier han til Romerikes Blad.

STORSPILTE: Claus Reitmaier (41) kom i stedet inn - og storspilte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer