Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vraket Kippe forlenger med Lillestrøm

34-åringen blir til 2014.

VAR IKKE MED MOT TIL: Lillestrøm-kaptein Frode Kippe er for tida vraket i LSKs startellever. Likevel er han klar for to nye sesonger i klubben. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
VAR IKKE MED MOT TIL: Lillestrøm-kaptein Frode Kippe er for tida vraket i LSKs startellever. Likevel er han klar for to nye sesonger i klubben. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Mot Tromsø var kaptein Frode Kippe vraket, men midtstopperen er kommet til enighet med Lillestrøm om forlenget kontrakt.

Den nye kontrakten holder Kippe på Åråsen ut 2014. Den tidligere Liverpool-reserven står med 281 seriekamper for kanarifuglene.

- Ja, det er godt å vite hva man skal gjøre de neste årene. Jeg har vært her i mange år nå, og det fristet å være her videre. Jeg fikk en avtale, og da var det ikke så mye annet å tenke på, sier Frode Kippe til lsk.no.

Lillestrøm har hentet en rekke spillere det siste året. Kippe er en av dem som har overlevd endringene i klubben.

- Det er mange faktorer som tilsier at vi forlenget med Frode. Han er fremdeles en god fotballspiller. Han er også en viktig kontinuitetsbærer, og ekstremt viktig i den prosessen vi er inne i nå med mange nye spillere inn i LSK. Samtidig er vi i ferd med å skape en ny generasjon unge spillere som har kommet opp fra vårt juniorlag. Der blir han en viktig brikke framover, og selvsagt håper vi at han fremdeles holder god kvalitet fremover, sier sportssjef Torgeir Bjarmann.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media