Vraket Svindal Larsen og Flo

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Nils Johan Semb tok ut Bjarte Lunde Aarsheim til landskampene mot Ukraina og Hviterussland. Vraket: Tommy Svindal Larsen og Tore André Flo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norge tapte VM-kvalifiseringskampene mot Polen og Hviterussland i mars. Likevel har ikke Semb helt gitt opp å ta seg til VM, men da må Norge vinne de to forestående kampene.

Norge møter Ukraina i Kiev 2. juni. Fire dager senere kommer Hviterussland til Ullevaal.

I dag tok Semb ut 17 mann til de to kampene. Mest overraskende: Bjarte Lunde Aarsheim - som har dominert midtbanen for tetlaget Viking i Tippeligaen.

- Bjarte har vært veldig jevn. Har sett han mye i år. Først og framst har jeg tatt han ut som indreløper. Han har stor arbeidskapasitet og er trygg med ballen. Men han kan kanskje ta noen flere sjanser, sier Semb.

Tommy Svindal Larsen, Tore André Flo, Alf-Inge Håland, Claus Lundekvam, Fredrik Winsnes og Magne Hoseth er alle borte fra troppen til Bulgaria-kampen i april.

Semb legger ikke skjul på at Flo er vraket.

- Flo er ikke tatt ut, han spilte sist kamp 12. mai og har hatt treningsforbud etter det. Hans skadde ankel er en årsak, men det er også en sportslig vurdering, sier Semb som likevel åpner døra for de vrakede spillerne etter tippeligarunden torsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer