Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vraket til seriestart

John Carews navn er ikke på Valencias liste over spillere til spansk ligastart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • - Vil gi bort Carew

  Beskjeden fikk nordmannen i forbindelse med dagens trening, sammen med en rekke av Valencias andre spisser som Sánchez, Salva Ballesta og Gonzalo de los Santos.

  Av angriperne er bare nyinnkjøpte Ricardo Oliveira fra Santos meldt på til start i Primera Liga til helga.

  - John ble litt overrasket, sier Carew-agent Per A. Flod til Dagbladet.no.

  Flod snakket med landslagsspissen om saken i ettermiddag, og verken han eller Carew forstår hvilke motiver Rafael Benitez har for å drøye med å melde sine spisser spilleklare.

  - Det behøver ikke ha noe med John spesielt å gjøre. Jeg vet ikke hva Benitez tenker på, men dette skaper jo endel usikkerhet, sier Flod.

  I går ble Carew koplet til skotske Glasgow Rangers. Ifølge lokalavisa Levante er både nordmannen og flere av de andre spissene til salgs før overgangsvinduet stenges søndag.

  - Jeg har jevnlig kontakt med Valencia og har ikke hørt noe om det, sier Flod.

  Han regner med at situasjonen avklares når Valencia-treneren velger de spissene han vil satse på denne sesongen. Benitez kan vanskelig spille hele sesongen med bare én angriper.

  - Dette behøver ikke å være dramatisk, sier agenten.

  Carew har i hele sommer blitt linket til europeiske klubber. Ved siden av Rangers skal også Lyon, Roma og Sporting Lisboa ha vist interesse for nordmannen.

  (Dagbladet.no)

UTE AV STALLEN?</B> John Carew er for øyeblikket ikke spilleklar for spansk serie.