Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vraket Tippeligaen - valgte Godset

Christer George returnerer til Drammen.

(Dagbladet.no): Christer George (26) opplevde å rykke ned med sin danske klubb AGF i våres. Til høsten får han kanskje være med på et opprykk.

George har nemlig bestemt seg for å vende hjem til gamleklubben Strømsgodset, som for øyeblikket ligger på 2. plass i 1. divisjon. Samtidig avslo han tilbud fra eliteserieklubbene Molde og Stabæk.

George skal presenteres for hjemmefansen i pausen mot Kongsvinger på søndag, og vil være spilleklar til kampen mot Sogndal 2. juli.

Lei av rotering

Trener Dag-Eilev Fagermo forstår at mange vil tenke at det var penger som lokket - men mener bestemt det var andre ting som ble avgjørende for klubbvalget.

- Det var i hvert fall ikke på grunn av pengene. Det han ble tilbudt her, var i hvert fall lavere enn i Stabæk, sier Fagermo til Dagbladet.no.

- Det som talte til vår fordel, er at han har spilt her før og er glad i Drammen. Vår måte å spille fotball på var kanskje mer interessant enn mye av den kyniske fotballen som spilles i Tippeligaen. Vi spiller 4-3-3, og gir Christer en fast definert rolle i laget. Jeg vet at han er sliten av å bli flyttet rundt.

- Hvor får han spille hos dere?

TIL GAMLEKLUBBEN: Christer George vender hjem til Strømsgodset Drammen etter opphold i Rosenborg og AGF. Her spiser han vafler etter å ha scoret fire mål da Strømsgodset slo Skeid 6-0 i 2000. Foto: BJØRN LANGSEM
TIL GAMLEKLUBBEN: Christer George vender hjem til Strømsgodset Drammen etter opphold i Rosenborg og AGF. Her spiser han vafler etter å ha scoret fire mål da Strømsgodset slo Skeid 6-0 i 2000. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

- Enten indreløper eller spiss, sier Fagermo - før han skjønner hva han nettopp har sagt.

- He-he, vi bestemmer oss etter et par treninger. Men vi har lite konkurranse på midtbanen, sier han.

Blakker seg ikke

Sportssjef Jostein Flo mener ikke overraskende at George har brukt fornuften ved å komme hjem til Drammen.

- Det er et riktig valg. Nå får han være med på et lag på tur opp. Han er populær i byen, sier Flo til Dagbladet.no.

- Forstår du at det kan virke rart å velge 1. divisjon foran Tippeligaen?

- Vi er bare midlertidig en 1. divisjonsklubb. Tror ikke du at vi rykker opp, da? spør han retorisk.

Flo vil ikke ut med noen overgangssum for George, men avviser at Godset bruker opp det meste av midlene sine på 26-åringen.

- Det er innenfor rimelighetens grenser.

- Blir han klubbens best betalte?

- Det er helt uinteressant for meg å snakke om. Han er en sikker investering. Vi vet hva vi får i Christer George, sier Flo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling