Vraket Tippeligaen til fordel for spill i 4. divisjon

Mads Dahm skal hjelpe favorittklubben Lyn tilbake til toppen.

KLUBBSPILLER: Mads Dahm hadde tilbud både fra en tippeligaklubb og klubber i Tyskland, USA og i engelsk Championship, men valgte å returnere til gamleklubben Lyn. Det gleder trener Finn Bredo Olsen (t.h.).Foto: Lyn Fotball
KLUBBSPILLER: Mads Dahm hadde tilbud både fra en tippeligaklubb og klubber i Tyskland, USA og i engelsk Championship, men valgte å returnere til gamleklubben Lyn. Det gleder trener Finn Bredo Olsen (t.h.).Foto: Lyn Fotball Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stoppertalentet Mads Dahm (22) sto last og brast ved Lyn helt fram til konkursen i fjor sommer, og bidro sågar med penger fra egen lomme i håp om å berge favorittklubben.

Da den tradisjonsrike osloklubben ikke klarte å redde toppfotballtilværelsen, ble Dahm gjenforent med gamletrener Henning Berg i Lillestrøm, hvor han skrev en kortidskontrakt ut 2010-sesongen.

Det har ikke manglet på tilbud foran årets sesong. Han har takket nei til en tippeligaklubb, og det har også vært interesse fra Tyskland, MLS i USA og engelks Championship.

Likevel valgte han å returnere til gamleklubben Lyn, som i 2011 starter sin nye tilværelse i 4. divisjon. 22-åringen har skrevet under på en amatørkontrakt med klubben uten noen tidsmessig binding eller begrensning, og ved siden av fotball skal han studere jus. I tillegg vil han få en kommersiell rolle i Lyns organisasjon, melder Lyn i en pressemelding.

- Jeg har hele tiden sagt hvor jeg har hjertet mitt, og det er i Lyn. Det er her jeg har vokst opp, det er klubben til hele familien min, og hvis jeg kan bidra til at veien tilbake til eliteserien blir litt kortere, så skal det bli meg en sann ære, sier Dahm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer