Vrakgods senket Stabæk

SKIEN (Dagbladet): Odd- Stabæk 2-0. Tor Gunnar Johnsen (28) ble vraket i Rosenborg, Molde og Kongsvinger. Christian Flindt Bjerg (26) ble vraket i Viking. Etter at de kom til Odd, har begge hatt suksess. I går senket de Stabæk med hver sin glimrende scoring.

- Grunnen til at jeg ble vraket, skyldes først og fremst skader. De gjorde at jeg ikke spilte noen hel sesong, verken i Rosenborg, Molde eller Kongsvinger.

- I Rosenborg sleit jeg med lysken. Som Molde-spiller ble jeg operert for lyskeproblemene. I Kongsvinger brakk jeg flere virvler i ryggen, sier Tor Gunnar Johnsen til Dagbladet.

Fjorårssesongen var han skadefri hele året for første gang som tippeligaspiller. Da ble han blant annet matchvinner i 3-2-kampen mot Stabæk. I går skjøt han Odd'rane i ledelsen etter pasning fra Morten Fevang.

- Mer trøkk

- Vi slo Stabæk i begge kampene i fjor (3-2 og 5-2), og har beholdt grepet på Bærums-laget. Forskjellen er at vi har mye mer trøkk i spillet. Hos Stabæk er det bare Morten Finstad som utgjør noen direkte trussel, sier Tor Gunnar Johnsen.

Christian Flindt Bjerg la på til 2-0 etter pause. Odd var nærmere tre- og firemålsseier enn Stabæk var redusering.

- Jeg ble vraket i Viking, men vet selv ikke grunnen. Ifølge Viking-ledelsen, krevde jeg for mye penger. Det er ren og skjær løgn, sier Christian Flindt Bjerg.

Uansett stortrives han i Odd.

Bra start

- Når trivselen er på topp, kommer også prestasjonene. Vi har fått en bra start, men er realistiske. Ender vi blant de ti beste, vil vi være fornøyd, sier Christian Flindt Bjerg.

Stabæk har verken scoret eller tatt poeng så langt. I går ble også skadelista ytterligere forlenget, da Tobias Linderoth måtte forlate banen med overtråkk. - Nå må vi jobbe knallhardt for å snu trenden. Vi har startet så ille som mulig, men vet at det snur seg fort i fotball, sier trener Anders Linderoth.

1-0: Tor Gunnar Johnsen førte hjemmelaget til ledelse.