Vuelta a España kan starte i luksushavn

Tempo langs kysten i Puerto Banús.

STRANDPROMENADE: Alberto Contador og de andre topprytterne kan se fram mot vueltaåpning i Puerto Banús neste sommer. Det skriver spanske aviser. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
STRANDPROMENADE: Alberto Contador og de andre topprytterne kan se fram mot vueltaåpning i Puerto Banús neste sommer. Det skriver spanske aviser. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COMVis mer

(procycling.no): Først torsdag får vi svaret, men spanske lokalaviser skriver allerede nå at neste års utgave av det spanske etapperittet blir lagt til Puerto Banús.

Et sted nordmenn først og fremst forbinder med Marbella-ferie, men som også er viden kjent for havneområdets luksusyachter og dyre designerforretninger.

- Fire etapper i Málaga Málaga-baserte «El Desmarque» skriver at det trolig blir en tempoetappe langs den berømte kystlinjen.

diariosur.es skriver at de fire første etappene vil sokne til Málaga-regionen.

Alhaurin de la Torre vil være en annen startby, mens det spekuleres i at en av målgangen blir lagt til Cadiz.

Full presentasjon i januar Andre aktuelle vertskapsbyer er Benalmadena, Nerja og den harde stigningen Mesas de Villaverde, på vei mot Ardales Axarquia.

Planene for rittets første dager skal presenteres i Marbella senere denne uka.

Den store rutepresentasjonen kommer ikke før den 10. januar. Da skal samtlige start-, målbyer og etappeprofiler presenteres i Torremolinos.

Denne artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no!