Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vukicevic blir brudepike for Romøren

Tar hekkepause for venninne.

BRYLLUPS-CHRISTINA: Hekkedronningen Christina Vukicevic skal være en av brudepikene når Bjørn Einar Romøren gifter seg med sin Martine Remsøy i Sverige i juli. Foto: Scanpix
BRYLLUPS-CHRISTINA: Hekkedronningen Christina Vukicevic skal være en av brudepikene når Bjørn Einar Romøren gifter seg med sin Martine Remsøy i Sverige i juli. Foto: Scanpix Vis mer

Christina Vukicevic (23) tar hekkepause for å være brudepike når Bjørn Einar Romøren (30) og Martine Remsøy (23) gifter seg i juli.

Det er i et intervju med bladet Friidrett hekkedronningen avslører dette.

Som Dagbladet har skrevet tidligere, skal Bjørn Einar Romøren gifte seg med sin mangeårige kjæreste Martine Remsøy utenfor Gøteborg 23. juli.

Det ikke så mange vet er imidlertid at Remsøy er en veldig god venninne av Christina Vukicevic.

- Jeg skal være brudepike når Bjørn Einar Romøren gifter seg. Martine Remsøy, som skal bli fru Romøren, er en av bestevenninnene mine, så det er klart jeg stiller opp som brudepike for henne, sier Vukicevic til Friidrett.

VM er hovedmålet I vinter fortalte Romøren at frieriet til kjæresten fant sted i fjor sommer.

- Jeg tok fram en ring hjemme. Reaksjonen talte for både spørsmålet og svaret. 23. juli får vi altså se om jeg får has på dette kvinnemennesket, sa han til Dagbladet med et glis.

Christina Vukicevic forteller i samme intervju at hun sesongdebuterer under Diamond League-stevnet i Roma 27. mai.

Knappe to uker seinere følger Bislett Games, mens sesongens store høydepunkt - VM i sør-koreanske Daegu - kommer lenge etter både sesonginnledningen og brudepiketjenesten, nemlig i månedsskiftet august-september.

BRUD: Martine Remsøy.
BRUD: Martine Remsøy. Vis mer

I vårutgaven av Friidrett, som distribueres i disse dager, forteller hun at mye har skjedd etter 4. plassen under EM i Barcelona i fjor sommer. Det er bronsen fra innendørs-EM i Paris i vinter et godt bevis på.

Stor forbedring - Jeg mener jeg har forbedret meg kraftig, og tredjeplassen i EM er noe av beviset. Nivået på europeisk hekkeløp for kvinner er bra, så de andre skal passe seg for oss, sier hun.

23-åringen vet imidlertid godt at hun må ha et nærmest perfekt løp for å ta medalje i VM.

- Jeg bør løpe ned på tider som holder til en plass blant de åtte beste. De jeg konkurrerer med gjør 7,80 på 60-meteren. På 100 meter har de «høy 12,50 eller lav 12,60» som perser, sier hun.

Vukicevic forteller at det, kanskje ikke så overraskende, er Bislett Games som er sesongens nest største mål etter VM.

- Bislett er en bane du bare må heve deg på, og for mitt vedkommende blir årets stevne litt spesielt i og med at jeg stiller opp helt skadefri. Jo, det er Bislett Games og europacupen i Tyrkia som er mine største utfordringer i år, sier hun.

BRUDGOM Bjørn Einar Romøren.
BRUDGOM Bjørn Einar Romøren. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media