BEHOLDER AVTALE: Petar Vukicevic, her under Bislett Stadion,  har fått forlenget et oppdrag hos Minerva på Romerike. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
BEHOLDER AVTALE: Petar Vukicevic, her under Bislett Stadion, har fått forlenget et oppdrag hos Minerva på Romerike. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

Vukicevic får trene to Minerva-hekkeløpere

Klubben ville ikke ramme utøverne.

Petar Vukicevic får fortsette som trener for to hekkløpere fra Minerva på Romerike.

Vukicevic har vært i hardt vær etter at det ble kjent at han hadde sendt eposter som inneholdt spørsmål om dopingmidler. Han fikk ikke fornyet engasjementet som hekkansvarlig i Norges Friidrettsforbund.

Tale Ørving og Kine Aaltvedt har lenge tilhørt en treningsgruppe bestående av utøvere fra flere klubber under Vukicevics ledelse. Styret i Minerva Idrettsskole har gitt de to utøverne lov å bruke ham som trener, skriver Romerikes Blad.

- Det var en vanskelig sak å håndtere, men vi velger å la hensynet til de to utøverne veie tyngst. De er svært godt fornøyd med ham som trener og ville aller helst beholde ham. Hadde vi valgt å avslutte avtalen, ville det ha rammet utøverne på et ugunstig tidspunkt, sier styreleder Hans Gunnar Steinbakken til avisen.

- Vi for vår del har aldri hatt noe å utsette på Vukicevic. Han er ikke dømt for noe, det finnes ingen beviser for anklagene mot ham, som dessuten er foreldet. Ut ifra en helhetsvurdering valgte vi derfor å forlenge avtalen, legger han til.

Vukicevic er glad for at han får fortsette som trener for de to utøverne.

- Jeg føler meg renvasket og ferdig med saken og er glad for at Minerva lot fornuften seire. Det er helt normalt at utøverne får bestemme hvem de vil ha som trener, sier han til Romerikes Blad.

(NTB)