Vukicevic fornøyd med personlig beste

Christina Vukicevic har aldri løpt raskere på 100 meter hekk enn i VM, men 13,07 holdt ikke til semifinale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg kan ikke si annet enn at jeg er kjempefornøyd med dette. Å sette personlig rekord i det aller første løpet mitt i et VM er veldig bra. Det var kjempegøy, for ikke å si «dritgøy», å være med her, sa Christina Vukicevic til NTB etter at VM-innsatsen hennes var over.

Hun måtte ha løpt på 12,92 for å ha vært med videre til semifinalen. Det var for tøft i den glovarme formiddagsøkten på Nagai stadion mandag.

- Jeg slo i alle fall Jenny Kallur og endte ikke sist som Andreas (Thorkildsen) gjorde i sin VM-debut. Dere kan jo sammenligne med det, smilte Vukicevic.

Hun gjennomførte et godt løp, men var litt treg i starten.

- Jeg hadde en laber start, mens de andre var gode ut fra blokkene. Etter hvert som jeg kom i gang, gikk det veldig bra, men den meteren jeg tapte på alle de andre helt i starten, klarte jeg aldri å ta igjen, fortalte Vukicevic.Lært mye - Det er klart jeg har lært mye av forberedelsene og konkurransen i dette mesterskapet. først og fremst har jeg forstått at jeg må bli mye bedre for å ta opp kampen mot de aller beste. Jeg må ha mer styrke i beina, men rent hurtighetsmessig er jeg kommet veldig langt, slo Christina Vukicevic fast.

Hun hadde temmelig realistiske forventninger til en semifinaleplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer