COMEBACK I NM: Christina Vukicevic har ikke konkurrert på tre år etter at hun ble slått ut av en tåskade og manglende motivasjon. Nå har hun bestemt seg for å gjøre comeback i NM, melder TV 2.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
COMEBACK I NM: Christina Vukicevic har ikke konkurrert på tre år etter at hun ble slått ut av en tåskade og manglende motivasjon. Nå har hun bestemt seg for å gjøre comeback i NM, melder TV 2. Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

- Vukicevic gjør comeback i NM

Melder TV 2.

Christina Vukicevic har ikke konkurrert på tre år etter at hun ble slått ut av en tåskade og manglende motivasjon. Nå har hun bestemt seg for å gjøre comeback i NM, melder TV 2.

Tidligere i år fortalte den tidligere norske hekkdronningen at hun ville tilbake til friidretten og satse på OL i Rio neste år. Men da ville hun ikke si noe om når hun kunne være aktuell for konkurranser. I og med at fristen for å delta i NM nå er utløpt, står hun på startlisten til mesterskapet i Haugesund.

NM går fra 31. juli til 2. august, og der må Vukicevic kjempe med Isabelle Pedersen om NM-gullet. Det er Pedersen som har den beste norske tiden på distansen i år med 13,12 fra stevnet i Ostrava i mai, men hun er ikke kvalifisert for VM i Beijing.

Vukicevic har den norske rekorden med 12,74, men det er noen år siden hun løp så raskt. Forrige gang hun var i aksjon, under EM i Helsingfors i 2012, ble hun slått ut i kvalifiseringen.

Det hevdes at Christina Vukicevic har trent bra og skal være i god form. Dersom hun viser gamle takter, kan hun klare å komme med til VM i slutten av august. VM-kravet på korthekken for kvinner er på 13,00

(NTB)