- Vukicevic gjør comeback i NM

Melder TV 2.

COMEBACK I NM: Christina Vukicevic har ikke konkurrert på tre år etter at hun ble slått ut av en tåskade og manglende motivasjon. Nå har hun bestemt seg for å gjøre comeback i NM, melder TV 2.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
COMEBACK I NM: Christina Vukicevic har ikke konkurrert på tre år etter at hun ble slått ut av en tåskade og manglende motivasjon. Nå har hun bestemt seg for å gjøre comeback i NM, melder TV 2. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Christina Vukicevic har ikke konkurrert på tre år etter at hun ble slått ut av en tåskade og manglende motivasjon. Nå har hun bestemt seg for å gjøre comeback i NM, melder TV 2.

Tidligere i år fortalte den tidligere norske hekkdronningen at hun ville tilbake til friidretten og satse på OL i Rio neste år. Men da ville hun ikke si noe om når hun kunne være aktuell for konkurranser. I og med at fristen for å delta i NM nå er utløpt, står hun på startlisten til mesterskapet i Haugesund.

NM går fra 31. juli til 2. august, og der må Vukicevic kjempe med Isabelle Pedersen om NM-gullet. Det er Pedersen som har den beste norske tiden på distansen i år med 13,12 fra stevnet i Ostrava i mai, men hun er ikke kvalifisert for VM i Beijing.

Vukicevic har den norske rekorden med 12,74, men det er noen år siden hun løp så raskt. Forrige gang hun var i aksjon, under EM i Helsingfors i 2012, ble hun slått ut i kvalifiseringen.

Det hevdes at Christina Vukicevic har trent bra og skal være i god form. Dersom hun viser gamle takter, kan hun klare å komme med til VM i slutten av august. VM-kravet på korthekken for kvinner er på 13,00

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer