MØTER FORBUNDET: Petar Vukicevic møter Norges Friidrettsforbund i kveld for å avgjøre framtida, melder NRK.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
MØTER FORBUNDET: Petar Vukicevic møter Norges Friidrettsforbund i kveld for å avgjøre framtida, melder NRK. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

- Vukicevic i møte med friidrettsforbundet om framtida

Møtes i kveld, melder NRK.

(Dagbladet): Antidoping Norge henlegger saken mot friidrettstrener Petar Vukicevic fordi saken er foreldet.

NRK skriver at Vukicevic i kveld skal møte Norges Friidrettsforbund for å snakke om framtida til topptreneren som blant annet har trent datteren og hekkeløperen Christina Vukicevic.

Ifølge statskanalen er det Vukicevic' advokat Vidar Strømme som sier at partene skal møtes for å «avgjøre friidrettstreneren skjebne».

Ingen i friidrettsforbundet har besvart Dagbladets henvendelser mandag kveld. Idrettspresident Børre Rognlien er også svært ordknapp etter henleggelsen fra Antidoping Norge.

- Dette tar vi til etterretning. Jeg har fått informasjon om hva Antidoping Norge har kommet fram til, og mer kan jeg ikke si, sier idrettspresident Børre Rognlien til Dagbladet.

Vukicevic har lenge hevdet at flere e-poster sendt fra hans konto til en trenerkollega er blitt manipulert. Disse e-postene inneholdt spørsmål om dopingbruk.

Antidoping Norge hevder det ikke er noen grunn til å tro at e-postene ikke er ekte.

- E-post-nyheten er en vesentlig opplysning. Det er alt jeg vil si, sier Rognlien.

- Vil dette ha noen betydning for Vukicevics framtid som trener for norske utøvere?

- Jeg må henvise til friidrettsforbundet. I kveld er det de som tar seg av denne saken, sier Rognlien.

Les også: Derfor tror de ikke på Petar Vukicevic.