Vukicevic krasjet i første hekk etter superstart

Brøt i sesongåpningen.

TOK DET MED ET SMIL: «Ja... Kræsjet første hekken! Noen ganger er de i veien:)» skrev hekkeløper Christina Vukicevic på Twitter etter sesongåpningen.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
TOK DET MED ET SMIL: «Ja... Kræsjet første hekken! Noen ganger er de i veien:)» skrev hekkeløper Christina Vukicevic på Twitter etter sesongåpningen. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Christina Vukicevic fikk en superstart og var først ute av blokkene, men var uheldig og slo borti første hekk. Dermed kom hun helt ut av det og brøt i sesongåpningen.

Seieren på korthekken i Hengelo søndag gikk til Kellie Wells fra USA med 12,81 sekunder. LoLo Jones, også hun fra USA, tok annenplassen med 12,90, og også amerikanske Queen Harrison kom seg under 13 sekunder med 12,98.

- Christina var maksimalt uheldig og slo borti den første hekken. Hun kom helt ut av rytmen og bare dyttet ned den andre hekken før hun brøt, sa sportssjef Ronny Nilsen til NTB søndag ettermiddag.

- Jeg snakket med Petar (Vukicevic, far og trener) og han var veldig positiv tross det som skjedde. For egen del vil jeg gjerne legge til at hun akselererte veldig bra, så det er ikke tvil om at hun er i bra form, mente Nilsen.

- Det er første gang Christina bryter et løp. Det har aldri skjedd tidligere, men dette er slikt som kan skje innimellom. Hun gjorde en feil og var for nær den første hekken. Det er hun lei seg for, men likevel tar hun med seg mye positivt fra dette korte løpet, sa pappa Petar Vukicevic til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer