Vukicevic langt bak sitt beste

Men klarte andreplass i B-heatet.

 Christina Vukicevic løp inn til annenplass i B-heatet på 100 meter hekk i Zürich fredag, men tiden 13,33 sekunder var for langt bak hennes personlige rekord (13,07).

Vukicevic har også løpt på 13,08 i år og hadde håpet å kunne løpe ned mot og kanskje under «persen» i Weltklasse-stevnet i Zürich.

- Tiden jeg fikk her var bedre enn den jeg hadde i avslutningen min i fjor. Det får jeg si meg fornøyd med, sa Christina Vukicevic til NRK etter løpet.

Italienske Micol Cattaneo vant B-heatet temmelig suverent på den nye Letzigrund-stadion med 13,14 sekunder. På plassen bak Vukicevic løp tyske Nadine Hildebrand inn til 13,43.

- Det var vel ikke noe utpreget sprintvær her, men det var kjempegøy å være med. Sammen med Bislett Games er dette det andre Golden League-stevnet jeg er med i denne sesongen. Neste år håper jeg det blir flere, sa den norske jenta.

Hun sa at det ikke kommer til å bli flere konkurranser på henne nå.

- Jeg ser fram til å komme hjem til 14 dager ferie nå. Deretter starter jeg forberedelser og trening for neste sesong, sa Vukicevic.

Christina Vukicevic deltok for Norge i Osaka-VM. Hun satte personlig rekord i forsøket, men tok seg ikke videre til semifinalen. Tidligere i sommer løp hun inn til sølv på korthekken i U23-EM, som var sesongens store mål.

OVERBEVISTE IKKE: I VM satt Christina Vukicevic ny personlig rekord. I dagens stevne var hun langt unna toppformen. Foto: SCANPIX
OVERBEVISTE IKKE: I VM satt Christina Vukicevic ny personlig rekord. I dagens stevne var hun langt unna toppformen. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)