Vukicevic langt bak sitt beste

Men klarte andreplass i B-heatet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 Christina Vukicevic løp inn til annenplass i B-heatet på 100 meter hekk i Zürich fredag, men tiden 13,33 sekunder var for langt bak hennes personlige rekord (13,07).

Vukicevic har også løpt på 13,08 i år og hadde håpet å kunne løpe ned mot og kanskje under «persen» i Weltklasse-stevnet i Zürich.

- Tiden jeg fikk her var bedre enn den jeg hadde i avslutningen min i fjor. Det får jeg si meg fornøyd med, sa Christina Vukicevic til NRK etter løpet.

Italienske Micol Cattaneo vant B-heatet temmelig suverent på den nye Letzigrund-stadion med 13,14 sekunder. På plassen bak Vukicevic løp tyske Nadine Hildebrand inn til 13,43.

- Det var vel ikke noe utpreget sprintvær her, men det var kjempegøy å være med. Sammen med Bislett Games er dette det andre Golden League-stevnet jeg er med i denne sesongen. Neste år håper jeg det blir flere, sa den norske jenta.

Hun sa at det ikke kommer til å bli flere konkurranser på henne nå.

- Jeg ser fram til å komme hjem til 14 dager ferie nå. Deretter starter jeg forberedelser og trening for neste sesong, sa Vukicevic.

Christina Vukicevic deltok for Norge i Osaka-VM. Hun satte personlig rekord i forsøket, men tok seg ikke videre til semifinalen. Tidligere i sommer løp hun inn til sølv på korthekken i U23-EM, som var sesongens store mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer