Vukicevic må droppe NM-comebacket

- Utrolig surt.

UTSETTES: Christina Vukicevic må utsette comebacket etter å ha pådratt seg en skade udner oppvarming. Foto: Lars Myhren Holand
UTSETTES: Christina Vukicevic må utsette comebacket etter å ha pådratt seg en skade udner oppvarming. Foto: Lars Myhren Holand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ble ingen drømme-comeback for Christina Vukicevic under friidretts-NM. Hekkeløperen pådro seg en skade allerede under oppvarmingen fredag.

- Det er utrolig surt. Jeg har brukt veldig mye tid på dette, sa en gråtkvalt Vukicevic til TV 2 etter oppvarmingen.

Det var knyttet store forventninger til 28-åringens comeback under NM i Haugesund og spesielt 100 meter hekk-duellen med Isabelle Pedersen. Men duellen må vente, i hvert fall inntil videre.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Jeg tok noen oppvarmingsdrag og da nappet det i låret etter en hekk, sa Vukicevic, som tror det kan ta flere uker før hun kan konkurrere igjen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer