KLARTE IKKE OL-KRAVET: Vladimir Vukicevic gjorde et siste forsøk på å klare OL-kravet, men uten hell. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KLARTE IKKE OL-KRAVET: Vladimir Vukicevic gjorde et siste forsøk på å klare OL-kravet, men uten hell. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Vukicevic misset OL-kravet i siste forsøk: - Jeg er uansett stolt

Nå er han avhengig av en invitasjon fra Det internasjonale friidrettsforbunde

Friidrettsutøveren Vladimir Vukicevic gjorde et siste forsøk på OL-kravet på 110 meter hekk, men 25-åringen feilet. Det skriver TV 2.

25-åringen satte norsk rekord under EM med tiden 13,54 – sju hundredeler bak Norges OL-krav. Derfor satte sprinteren seg i bilen for å prøve en siste gang under et mindre stevne i Belgia, men tiden 13,70 ble for svak.

– Jeg prøvde virkelig mitt beste, men det røk mellom første og tredje hekk. Avslutningen var sterk, men det holdt dessverre ikke, sier Vukicevic til TV 2.

– Uansett er jeg stolt over at jeg kastet meg rundt og prøvde bare 48 timer etter siste løp. Det var et styr å komme seg hit og få ordnet alt det praktiske, men det viser i hvert fall at jeg virkelig vil.

Kvalifiseringsfristen går ut natt til tirsdag, så nå er hekkeløperen avhengig av en invitasjon fra Det internasjonale friidrettsforbundet for å kunne ha et håp om å delta.

– Jeg anser sjansen som 50/50, så får tiden vise om Olympiatoppen da eventuelt vil ta meg ut, avslutter Vukicevic.

(NTB)