Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vukicevic mister viktig OL-mulighet

- Dårlig tidspunkt å bli syk på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christina Vukicevic ble syk etter å ha deltatt i europacupen i Tallinn. Dermed mister hun et viktig stevne i Frankrike fredag.

- Christina ligger hjemme med feber, sier pappa og trener Petar Vukicevic til TV 2 Sporten. Han sier at det selvsagt er et dårlig tidspunkt å bli syk på, men det vil ikke få andre konsekvenser enn at konkurranseprogrammet må legges om noe.

Vukicevic har ennå ikke klart OL-kravet på 12,96 sekunder. Hun vant korthekken i Tallinn med 13,04 i litt for mye medvind.

- Jeg håper Christina kan bli frisk slik at hun kan delta i et stevne i Milano 2. juli, sier pappa Vukicevic. På det stevnet håper også Jaysuma Saidy Ndure på å løpe.

Flere av de norske deltakerne i europacupen i Tallinn er blitt syke. Petar Vukicevic sier han frykter det kan være snakk om matforgiftning.

(NTB)

UBELEILIG: Christina Vukicevic har blitt syk, og mister dermed et viktig forsøk på OL-kravet. Her fra årets Bislett Games. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
UBELEILIG: Christina Vukicevic har blitt syk, og mister dermed et viktig forsøk på OL-kravet. Her fra årets Bislett Games. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer
image: Vukicevic mister viktig OL-mulighet

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!