Vukicevic mister VM med skade

- Jeg er skikkelig lei meg.

MISTER MEDALJEMULIGHET: Lårskaden til Christina Vukicevic vil ikke gi seg, og nå er det besluttet at hekkeløperen ikke stiller til start i VM.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
MISTER MEDALJEMULIGHET: Lårskaden til Christina Vukicevic vil ikke gi seg, og nå er det besluttet at hekkeløperen ikke stiller til start i VM.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Christina Vukicevic kommer ikke til å delta i VM i Sør-Korea, skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding.

Det er bestemt i samråd med Friidrettsforbundets og Olympiatoppens helseteam.

Skaden Vukicevic har slitt med i sommer plager henne fortsatt, og teamet rundt henne er enige om at det ikke er medisinsk forsvarlig å delta i VM, heter det i meldingen.

- Jeg er selvfølgelig skikkelig lei meg for at det ikke blir VM-deltakelse, men samtidig har jeg den siste tiden skjønt mer og mer at jeg ikke ville rekke å bli skadefri i tide, sier Vukicevic.

På en pressekonferanse i formiddag opplyste hun at sesongen nå er over for hennes del. Nå tar hun ferie frem til hun starter oppkjøringen til neste sesong - der OL i London er høydepunktet - i oktober.

Sesongens store mål 24-åringen har slitt med en skade i lår- og senemuskulaturen som hun pådro seg etter Bislett Games. Som en konsekvens har hun måttet stå over flere Diamond League-stevner og helgas NM i Byrkjelo. Nå går også VM fløyten, selv om hun håpet i det lengste å bli frisk i tide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer