Vukicevic skaffet kjæresten sponsor

Poserte sammen for fotografene i dag.

Norges Fri-idrettsforbund har forhandlet fram en ny hovedsponsoravtale verdt 1,67 millioner kroner årlig over tre år.

Det er bemanningsselskapet Jobzone som har skrevet under på hovedsponsoravtalen med forbundet og som i løpet av tre år betaler fem millioner kroner.

- Det er bra å få inn selskapet som sponsor. Og på sponsorsiden har vi en hyggelig utvikling. I 2003 hadde vi fem millioner kroner i sponsorinntekter. I år har vi ti millioner kroner, forteller generalsekretær Kjetil Hildeskor til NTB.

- Produktet norsk friidrett er blitt bedre, legger han til.

I tillegg til at forbundet fikk ny hovedsponsor, signerte også selskapet en personlig avtale med Andreas Thorkildsen. Nordmannen vil ikke si så mye om hva avtalen gir økonomisk.

Kjæresten skaffet sponsor


Thorkildsen må imidlertid takke kjæresten Christina Vukicevic for den personlige avtalen. Den 20 år gamle hekkeløperen har hatt en avtale med bemanningsselskapet siden hun var 16 år gammel. For ikke lenge siden foreslo hun å sponse «typen».

- For halvannet år siden var det ikke aktuelt å sponse Thorkildsen. Da var det for stort for oss å sponse ham, sier en av gründerne bak selskapet, Tom Rune Graarud.

- Andreas Thorkildsen er selve flaggskipet i norsk friidrett. Det er attraktivt å sponse ham, fortsetter han.

Men selv om det var Vukicevic som førte til at Thorkildsen nå har en personlig kontrakt med bemanningsselskapet, føler ikke spydkasteren at han står i gjeld til hekkeløperen.

- Jeg har ikke noe å gi tilbake, smiler han.


Interesse rundt kjæresterollen
På pressekonferansen onsdag ble det satt veldig fokus på de to friidrettsutøverne som for halvannet år siden begynte å henge sammen, og Christina Vukicevic syntes det var morsomt med all viraken rundt deres privatliv.
SAMME SPONSOR: Friidrettsparet Christina Vukicevic og Andreas Thorkildsen får drahjelp fra samme selskap i tiden fremover. Foto: Scanpix
SAMME SPONSOR: Friidrettsparet Christina Vukicevic og Andreas Thorkildsen får drahjelp fra samme selskap i tiden fremover. Foto: Scanpix Vis mer

- Men det er litt overraskende med dette fokuset, sier hun.

- Vi har jo vært på noen pressekonferanser sammen før, legger olympiamesteren til.

De to er begge godt inne i sine sesongforberedelser. For Thorkildsen starter sesongen enten i Senegal 28. april eller 11. mai i Doha i Qatar.

- Stevnet i Senegal er ikke helt klart ennå, men Doha er bankers, sier Thorkildsen som har satt to mål for sesongen:

- Medalje, og helst gull, i VM i Osaka, og forhåpentligvis også ny rekord, sier nordmannen som fra før har gull fra OL i Aten og EM i Göteborg.

Vukicevic starter sin sesong i Tyskland i slutten av mai. I hvilket stevne er ennå ikke klart.

(NTB)

Vukicevic skaffet kjæresten sponsor