Vukicevic skal hjelpe kjæresten til personlig rekord på Bislett i kveld

- Det viktigste for meg blir å heie på Karoline.

JORDBÆRFEST: Friidrettsparet Karoline Bjerkeli Grøvdal og Vladimir Vukicevic under det tradisjonelle jordbærselskapet i Oslo rådhus onsdag kveld, i forbindelse med torsdagens Bislett Games. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
JORDBÆRFEST: Friidrettsparet Karoline Bjerkeli Grøvdal og Vladimir Vukicevic under det tradisjonelle jordbærselskapet i Oslo rådhus onsdag kveld, i forbindelse med torsdagens Bislett Games. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

110 meter hekk er ikke øvelse på Bislett torsdag. Dermed blir Vladimir Vukicevic tribunesliter og heiagjengleder. Han skal hjelpe kjæresten Karoline Bjerkeli Grøvdal til personlig rekord.

Men om ti dager er det lag-EM (Super League) i Russland, og da skal Vukicevic være klar.

- Jeg skal ikke løpe på Bislett, men formen min ser veldig bra ut akkurat nå. Treningen har gått etter planen så langt, men jeg trenger noen konkurranser for å få det ut skikkelig, sier han til NTB.

- Du blir vel å se i jubileumsstevnet på Bislett?

- Selvsagt kommer jeg til å være på Bislett torsdag, og i og med at jeg ikke skal delta selv, blir det viktigste for meg å heie på Karoline, forteller han videre.

Han sier at han gleder seg til korthekken (110 meter) i Tsjeboksarij i Russland 20. og 21. juni, for det er da sesongen starter for alvor for Norges beste korthekkløper.

- Jeg ser virkelig fram mot min neste konkurranse, som er i Super League i Russland. Etter det kommer det til å bli hektisk med mange konkurranser. Men nå trener jeg først og fremst mot lag-EM, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer