Vukicevic slo sin egen mesterskapsrekord

NM-gull.

NORGESMESTER: Vladimir Vukicevic hadde et eneste mål på 110 meter hekk i NM fredag. Han skulle slå sin egen mesterskapsrekord. Det klarte han med glans.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NORGESMESTER: Vladimir Vukicevic hadde et eneste mål på 110 meter hekk i NM fredag. Han skulle slå sin egen mesterskapsrekord. Det klarte han med glans. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vladimir Vukicevic hadde et eneste mål på 110 meter hekk i NM fredag. Han skulle slå sin egen mesterskapsrekord. Det klarte han med glans.

Han stormet inn til 13,85 og var 11 hundredeler bedre enn tidligere bestenotering i NM-sammenheng.

Jeg er fornøyd med dette, men leggen krampet seg litt underveis, og det var jo ikke positivt. Det var ingenting alvorlig, men rett og slett kroppen min som fortalte meg at spenningen var stor, forklarte Vukicevic til NTB.

Forholdene var gode her, og jeg synes dette var bra. Det skulle bare mangle, for det er jo det beste NM-løpet jeg har prestert noensinne, sa han.

Vladimir Vukicevic la til at han regnet med at store og mye bedre tider var like om hjørnet, og selv om han ikke har vært i nærheten av VM-kravet, så har han ikke helt gitt opp håpet om å komme med i troppen til Beijing.

Han vurderte selv NM-løpet sitt fredag til å være en sjuer på en skala fra en til ti. Helt perfekt var det altså ikke.

- Jeg føler jeg har mye bedre tider inne. I et perfekt løp tror jeg det er mulig å løpe ned mot 13,45, sa han. I tilfelle blir det ny norsk rekord, for han holder den norske rekorden med 13,55 fra 2012-sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer