Vukicevic slo sin egen mesterskapsrekord

NM-gull.

NORGESMESTER: Vladimir Vukicevic hadde et eneste mål på 110 meter hekk i NM fredag. Han skulle slå sin egen mesterskapsrekord. Det klarte han med glans.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NORGESMESTER: Vladimir Vukicevic hadde et eneste mål på 110 meter hekk i NM fredag. Han skulle slå sin egen mesterskapsrekord. Det klarte han med glans. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vladimir Vukicevic hadde et eneste mål på 110 meter hekk i NM fredag. Han skulle slå sin egen mesterskapsrekord. Det klarte han med glans.

Han stormet inn til 13,85 og var 11 hundredeler bedre enn tidligere bestenotering i NM-sammenheng.

Jeg er fornøyd med dette, men leggen krampet seg litt underveis, og det var jo ikke positivt. Det var ingenting alvorlig, men rett og slett kroppen min som fortalte meg at spenningen var stor, forklarte Vukicevic til NTB.

Forholdene var gode her, og jeg synes dette var bra. Det skulle bare mangle, for det er jo det beste NM-løpet jeg har prestert noensinne, sa han.

Vladimir Vukicevic la til at han regnet med at store og mye bedre tider var like om hjørnet, og selv om han ikke har vært i nærheten av VM-kravet, så har han ikke helt gitt opp håpet om å komme med i troppen til Beijing.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Han vurderte selv NM-løpet sitt fredag til å være en sjuer på en skala fra en til ti. Helt perfekt var det altså ikke.

- Jeg føler jeg har mye bedre tider inne. I et perfekt løp tror jeg det er mulig å løpe ned mot 13,45, sa han. I tilfelle blir det ny norsk rekord, for han holder den norske rekorden med 13,55 fra 2012-sesongen.

Han skal til København og løpe onsdag til uken, og deretter står et viktig stevne i tyske Mannheim på programmet. Dersom han skal til VM, må han i alle fall løpe under VM-kravet i Mannheim neste helg.

- Løpet her i NM i dag var ikke på noen måte perfekt teknisk, men jeg er tilbake for fullt etter å ha lagt den trøblete 2014-sesongen definitivt bak meg, sa Vladimir Vukicevic til NTB.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer