Vukicevic trekker seg fra OL

- Jeg står fullstendig på stedet hvil.

RESPONDERER IKKE PÅ TRENING: Christina Vukicevic får ikke kroppen til å spille på lag, og har nå i samråd med apparatet rundt seg besluttet å trekke seg fra 100 meter hekk under OL i London. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
RESPONDERER IKKE PÅ TRENING: Christina Vukicevic får ikke kroppen til å spille på lag, og har nå i samråd med apparatet rundt seg besluttet å trekke seg fra 100 meter hekk under OL i London. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

(Dagbladet): Christina Vukicevic kommer ikke til å delta på 100 meter hekk under OL i London. Det har hun besluttet i samråd med sin trener, Friidrettsforbundet og Olympiatoppen.

- Jeg har kommet i en treningsmessig dal jeg ikke kommer ut av. Jeg har prøvd hardt, og vært positivt innstilt, hver eneste dag, men jeg får ikke treningen inn i systemet. Det går ikke nedover, men jeg står fullstendig på stedet hvil, selv om jeg prøver hardt og er fokusert på hver eneste trening, sier Christina Vukicevic i en pressemelding.

Omstart Vukicevic har ikke klart å komme tilbake på sitt vante nivå etter skadeproblemene som gjorde at hun mistet fjorårets friidretts-VM i sørkoreanske Daegu. Med en årsbeste på 13.17 er hun langt unna sin personlige rekord på 12.74, og hun var også et godt stykke unna å klare A-kravet til OL på 12.96. Under EM i friidrett i Helsinki i juli, endte det med at hun ble slått ut i semfinalen.

Likevel fikk hun muligheten til å bli med i London-troppen, men har nå konkludert med at hun ikke har lyst til å delta uten å ha reelle muligheter til å hevde seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer