Vukicevic videre med et nødskrik

Klar for semifinale på 100 meter hekk som siste jente.

PÅ HÆLA: Christina Vukicevic forbedret årsbeste med ett hundredel da hun gikk videre som siste kvinne fra forsøksheatet i EM.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
PÅ HÆLA: Christina Vukicevic forbedret årsbeste med ett hundredel da hun gikk videre som siste kvinne fra forsøksheatet i EM. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HELSINKI/OSLO (Dagbladet): Christina Vukicevic kom til EM i friidrett med en årsbeste på svake 13,18, stor usikkerhet rundt egen form og et OL-håp hengende i en tynn tråd.

Heller ikke under morgenøkta i Helsinki fredag fikk hun alle de svarene hun ønsket seg i forsøksheatet på 100 meter hekk, selv om det til slutt endte lykkelig med avansement til semifinalene i morgen kveld.

- Teknikken satt, men jeg mangler fortsatt fart og aggressivitet, og det er selvfølgelig frustrerende. Samtidig er det sannsynlig at alt kan snu fort. Jeg er trygg på seg selv, og vet at jeg kan mye bedre. Det kan jeg få utløp for allerede i morgen, sier Vukicevic til norsk presse like etter løpet.

90 prosent Raskeste reaksjonstid i heatet og gode hekkepasseringer så lenge ut til å bli en radmager trøst da hun ikke klarte å stå distansen fullt ut og løp inn til en femteplass på 13,17 - en forbedring av årsbeste med ett hundredel.

Da gjensto ennå to heat, og 25-åringen måtte håpe på at hele åtte konkurrenter løp svakere enn henne. Likevel holdt det med et nødskrik, eller mer presist: Åtte hundredeler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer