HAR FORTALT ALT: Petar Vukicevic' ekskone Turid Syftestad har i dag vært i samtaler med Antidoping Norge. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
HAR FORTALT ALT: Petar Vukicevic' ekskone Turid Syftestad har i dag vært i samtaler med Antidoping Norge. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Vukicevics ekskone avhørt av Antidoping Norge

- Vi har fått nye opplysninger i saken, sier Solheim i Antidoping Norge.

(Dagbladet): Dagbladet får bekreftet at Antidoping Norge (ADN) i dag har gjennomført samtaler med Turid Syftestad, ekskona til friidrettstrener Petar Vukicevic.

- Ikke manipulert Dagbladet får bekreftet at samtalene dreide seg om observasjoner Syftestad skal ha gjort i årene hun var gift med den profilerte treneren, i tillegg til e-postene som Dagbladet avslørte i forrige uke - der Vukicevic har bekreftet at han forhørte seg om forbudte stoffer.

Samtalene ble utført på Turid Syftestads arbeidsplass.

Vukicevic har overfor Dagbladet hevdet at ekskona har manipulert e-postkorrespondansen, og Dagbladet får opplyst at dette var tema i samtalene i dag. Hun har overfor Dagbladet avvist disse anklagene.

ADN gjennomgikk og henla saken i fjor, da de mente at den var foreldet.

Nye opplysninger Norges Idrettsforbund ønsket imidlertid saken gjenopptatt etter Dagbladets avsløringer.

- Vi har fått nye opplysninger i saken, og i den anledning kommer vi til å snakke med flere. Noe mer kommer ikke jeg til å si, sier Anders Solheim i Antidoping Norge til TV2.

Petar Vukicevic ble kalt hjem fra en treningssamling i Sør-Afrika, og han skal nå være tilbake i Norge for å forklare seg for både ADN og friidrettsforbundet.

- Det ligger i kortene at dette møtet vil bli avholdt så fort som mulig. Det tjener begge parter. Dette møtet er neste steg i saken. Før det har vi lite å melde, sier Petar Vukicevic advokat, Vidar Strømme, til TV 2.