Vurderer å gå bort fra egen filosofi etter 6-1-ydmykelsen

- Nå må vi samle oss, sier bekymret Bohinen etter åtte strake tap.

• Molde-Sandefjord 6-1

MOLDE (Dagbladet): Lørdag sendte Molde Sandefjord hjem i skam etter å ha herjet med Vestfold-klubben på Aker Stadion. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 6-1 på lystavla.

Lars Bohinen og hans lag har hatt et tøft comeback i eliteserien. Laget står etter lørdagens kamp med hele åtte strake tap.

- Vi blir straffa av egne feil, noe som har skjedd ofte i år. Vi gjør naive feil på egen banehalvdel. Vi har hatt fokus på å forenkle spillet vårt, men likevel klarer vi å rote det til på egen banehalvdel, og da er Molde gode, sier Sandefjord-treneren til Dagbladet.

Kan bli endringer Laget har sluppet inn 31 mål på de elleve kampene som er spilt i årets sesong, flest av alle lag i den øverste divisjonen.

- Hva tenker du om resultatet i dag?

- Det er fryktelig skuffende. Det kunne vært ti. Vi er heldige som slipper unna med seks. Dette er veldig skuffende, sier Bohinen.

Treneren har innført ny formasjon i Sandefjord etter han tok over som sjef. Det har hittil ikke gitt ønskede resultater i eliteserien.

- Vi er nødt å se på om vi klarer å utøve det systemet på en måte som gjør at vi har bedre forutsetninger for å holde nullen, forteller han lørdag.

- Vurderer du å gå bort fra trebackslinja?

- Ja. Vi er nødt å se på alle mulighetene vi har nå. For meg er ikke det noe nederlag om vi må gå bort fra den. Jeg kan godt spille 4-4-2 eller hva det måtte være, så lenge det gir oss resultat, sier han.

SF hadde to rekker med sju strake tap da de rykket ned i 2010.

- Er du bekymra?

- Ja, det er jeg, forteller den tidligere landslagsspilleren.

- Hva må til for å snu dette?

- Vi må samle oss å bli enig om en retning. Hva har spillerne lyst til, og hva trenger dem. Vi må ta det derfra, sier han.

Fan av SF Mohamed «Moi» Elyounoussi scoret tre ganger i lørdagens oppgjør. Unggutten var en konstant trussel i gjestene sitt forsvar, helt til han ble byttet ut.

- Vi visste at det var et lag desperat etter poeng, og at det ikke skulle bli noen enkel kamp. Jeg syns det er kult at dem tør å spille fotball. Det er jeg fan av. Men så har de mye å jobbe med når det gjelder struktur og slike ting, tror jeg, sier hattrick-helten til Dagbladet, som etter kampen fortalte at han vurderer å spille for det marokkanske landslaget.