Vurderer å gi tidligere Leeds-spiller kontrakt

- Uttrykte at han er interessert.

(Dagbladet.no): I slutten av forrige måned var tidligere Leeds-spiller Ian Harte på prøvespill i Vålerenga.

Backen, som i fjorårssesongen spilte Premier Leauge-kamper for Sunderland, gjorde bra inntrykk.

Nå vurderer Vålerenga å tilby 31-åringen kontrakt.

- Det er jo tydelig at han holder et veldig høyt nivå, og CV-en hans taler jo for seg. Han har uttrykt at han er interessert i en overgang, og synes Oslo virker som en bra by, sier sportsdirektør i Vålerenga, Jan-Erik Aalbu til Dagbladet.no.

Leeds United melder på sine hjemmesider at backen i disse dager trener med gamleklubben.

- Dette er noe vi kjenner til, og som han har informert oss om. Han er i gamleklubben for å holde seg i form, sier Aalbu.

Sportsdirektøren tror venstrebacken kan tilføre VIF mye.

- Det er nok flere juniorer i Vålerenga som hadde fått et løft av at en sånn spiller hadde kommet til oss, for å si det sånn.

TIDLIGERE LEEDS: Ian Harte spilte i Leeds da klubben tok seg til Champions Leauge-semifinale i 2001. Her blokkerer Phil Babb et skudd fra backen. Foto: Darren Staples, Reuters
TIDLIGERE LEEDS: Ian Harte spilte i Leeds da klubben tok seg til Champions Leauge-semifinale i 2001. Her blokkerer Phil Babb et skudd fra backen. Foto: Darren Staples, Reuters Vis mer

- Vi må gå noen runder de neste ukene for å finne ut om dette er rett mann for Vålerenga, og ikke minst om han er sulten nok for å spille for oss, sier Aalbu til Dagbladet.no.

Vurderer å gi tidligere Leeds-spiller kontrakt
VURDERER: VIF vurderer å gi Ian Harte kontrakt, ifølge Jan-Erik Aalbu.