Vurderer å gjøre endringer på Old Trafford

Kan komme til å stille seg positiv til å endre 24 år gammel lov.

 POSITIVE:  Ifølge The Independent kan Manchester United komme til å stille seg positive til å endre loven som forbyr ståplasser på stadioner i Premier League. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
POSITIVE: Ifølge The Independent kan Manchester United komme til å stille seg positive til å endre loven som forbyr ståplasser på stadioner i Premier League. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I 24 år har det bare vært mulig å kjøpe sitteplasser om man har ønsket å se en Premier League-kamp.

Forbudet mot ståplasser, i første- og andredivisjon, kom etter den tragiske Hillsborough-ulykken i 1989, hvor 96 Liverpool-supportere ble klemt ihjel.

Men nå melder The Independent at Manchester United kan komme til å stille seg positive til å tillate ståplasser på Old Trafford.

Selv om United har vært positive til forbudet mot ståplasser i alle år, skriver avisen at klubbens direktør, Ed Woodward, nå kan se ut til å ha endret mening.

I et møte med United-fansen forrige måned stilte direktøren seg positiv til fansens forslag om ståplasser, og at det skal settes ned en gruppe for å se på hvordan man kan skape bedre stemning på Old Trafford.

Manchester City er en av klubbene som tidligere har uttrykt at de ønsker å endre loven fra 1989 som forbyr ståplasser - og motstanderne av loven vil uten tvil få en større stemme om United også stiller seg positive.