- Vurderer å kjøpe ut Bakke

Men Eirik satser for fullt mot neste sesong.

(Dagbladet.no:) Eirik Bakke sliter med en kneskade, og har bare spilt to minutters a-lagsfotball for Leeds denne sesongen. Nå skriver avisa The Sun at klubben vurderer å kjøpe ham fri fra kontrakten, dersom han ikke blir skadefri til sommeren.

Bakke har halvannet år igjen av kontrakten, og er en av dem som tjener mest i Leeds. Ukelønna er ifølge avisa på over 250 000 kroner i uka - og det er mye penger når han ikke spiller.

- Satser mot neste sesong

Verken rådgiver Jim Solbakken eller pappa Svein Bakke har hørt noe om dette, og begge sier at Eirik satser for fullt mot neste sesong.

- Han vil ikke stresse kroppen nå, og klubben er heller ikke i en posisjon som gjør at han blir presset av ledelsen. Jeg tror ikke han har noen ambisjoner om å spille kamper igjen før neste sesong, sier Svein Bakke til Dagbladet.no.

De inngrep som er gjort - Eirik har blant annet fjernet en tredjedel av menisken - skal være vellykket.

- Eirik er ved godt mot, og er innstilt på å satse inn mot neste sesong.

- Et mareritt

MOTBAKKE: Eirik Bakke har bare spilt to minutter for Leeds i år. Nå håper han å være tilbake til sommeren. Foto: EPA
MOTBAKKE: Eirik Bakke har bare spilt to minutter for Leeds i år. Nå håper han å være tilbake til sommeren. Foto: EPA Vis mer

Leeds-manager Kevin Blackwell ønsker veldig sterkt å beholde nordmannen, og håper han blir frisk til neste sesong.

- Det siste året har vært et absolutt mareritt for Eirik, og hvis han spiller igjen før sesongen er over vil det være en stor bonus for oss, sa han til Leeds Today for tre uker siden.