Vurderer å selge Dirk Kuyt for under en tidel av kjøpsprisen

31-åringen kan forlate Liverpool motvillig i sommer.

PÅ VEI UT? Dirk Kuyt har vært en trofast og hardtarbeidende spiller for Liverpool i flere år, men alderen og lønnen hans taler mot at han fortsetter enda en sesong.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andrew Winning
PÅ VEI UT? Dirk Kuyt har vært en trofast og hardtarbeidende spiller for Liverpool i flere år, men alderen og lønnen hans taler mot at han fortsetter enda en sesong.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andrew Winning Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fotballstudio kl. 16: Liverpool - Aston Villa

(Dagbladet): Om han ikke deler fansen i to, så er i hvert fall Dirk Kuyt en spiller som verdsettes ulikt blant supporterne av Liverpool.

Nå kan tiden på Anfield gå mot slutten for nederlenderen, for ifølge Telegraph kan Kuyt bli offer for klubbens nye «lavere alder, lavere lønn»-politikk allerede i sommer.

31-åringen forlenget kontrakten til 2013 i sommer, men i den nye avtalen er det en klausul som gjør at han kan gå til en utenlandsk klubb for en million pund, eller litt under ti millioner norske kroner.

Ønsker å bli Grunnen til at Liverpool vurderer å selge spissen for den summen, under en tidel av hva han kostet dem i 2006, er at Kuyt er en av de best betalte spillerne på Merseyside med en årslønn på rundt 35 millioner.

- Han ønsker å bli i Liverpool. Men hvis ikke det går, vil han trolig prøve noe annet i utlandet. Skal han hjem til Nederland noen gang, blir det Feyenoord, sier 31-åringens agent Rob Jansen.

- Jeg har ikke fått noen offisiell beskjed, men jeg var i Liverpool for et par dager siden og snakket om Kuyt, blant andre, forteller Jansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer