Vurderer å skjerpe sikkerheten under cupfinalehelga

- Helt naturlig for å se på graden av sikkerhetsnivå.

KOMMER TIL OSLO. Mike Jensen og Rosenborg skal spille cupfinale mot Sarpsborg 08 i helga. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KOMMER TIL OSLO. Mike Jensen og Rosenborg skal spille cupfinale mot Sarpsborg 08 i helga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Paris-terroren gjør at Norges Fotballforbund (NFF) ser nærmere på sikkerhetstiltak foran cupfinalene, skriver Aftenposten.

- Det er helt naturlig for oss å se på graden av sikkerhetsnivå etter det som skjedde i Frankrike, sier arrangementsansvarlig i NFF, Dag Vestlund, til avisen.

- Det som skjedde i Paris er utrolig trist. Det gir alle som driver med idrett en vekker, det at våre arrangementer blir arena for den type aktiviteter. Idrettsarrangementer blir brukt for å skape oppmerksomhet, fortsetter han.

En av terroristene i Frankrike hadde billett til Stade de France og oppgjøret mellom Frankrike og Tyskland, men ble stoppet i sikkerhetskontrollen.

Etter terrorangrepene i New York 11. september 2011, ble Ullevaal gjort om til en bilfri sone. Da ble også parkeringshuset i kjelleren stengt. Vestlund mener det er for tidlig å si om man skjerper sikkerheten på samme måte under cupfinalene.

Rosenborg møter Sarpsborg på Ullevaal søndag, mens Avaldsnes møter LSK Kvinner i Telenor Arena dagen før.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram