- Vurderer å terminere Ronaldos kontrakt

Manchester United vurderer å terminere Cristiano Ronaldos (37) kontrakt.

NEDTUR: Cristiano Ronaldo fra oppgjøret mot Brentford. Foto: Pa Photos
NEDTUR: Cristiano Ronaldo fra oppgjøret mot Brentford. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det melder Sky Sports og The Times.

- Klubben ønsker å se en endring i Ronaldos holdning, eller må de kanskje vurdere å terminere kontrakten hans, skriver Sky Sports.

Velrenommerte The Times kommer med følgende melding:

- Erik ten Hags trenerstab, og spillere i Manchester United-troppen, blir stadig mer frustrerte over oppførselen til Cristiano Ronaldo ettersom fremtiden hans truer med å kaste klubben enda lenger ut i krise, skriver avisa.

Etter Dagbladet publiserte saken har Sky Sports' slettet Ronaldo-beskjeden på både Twitter og deres nettside.

Sesongen har startet på verst mulig vis for Manchester United og Ronaldo. I første runde ble det hjemmetap mot Brighton, mens lørdag kveld ble det et ydmykende 4-0-nederlag mot Brentford.

Etter oppgjøret mot Brentford påpekte Samuel Luckhurst, sjefskribent i lokalavisa Manchester Evening News, at Cristiano Ronaldo ikke takket fansen etter nederlaget i London.

- Steve McLaren (Uniteds assistentmanager) rådet Ronaldo til å gå over til fansen, men Ronaldo var ikke interessert. Han utvekslet noen ord med ham og satt kursen mot tunnelen, skriver Luckhurst på Twitter.

Også andre videoklipp med Ronaldo og ten Hag i fokus vekket oppsikt på sosiale medier.

En video tatt av United-korrespondent James Robson i Goal viste en Ronaldo som går av banen etter kamp, strener rett forbi Ten Hag som uttrykksløst ser rett fram bare en meter fra Ronaldo. Der og da kunne det se ut som et iskaldt forhold.

- Ronaldo var ikke blid og ville ikke ta Ten Hag i hånda, bemerket James Robson.

Flere United-bloggere viste til bildene fra Brentford – og refererte til en sint Ronaldo som går av banen etter sluttsignalet.

- Ronaldo utvekslet håndtrykk med Mitchell van der Gaag (assistentmanager) og Steve McClaren (assistenttrener), men ignorerte Erik ten Hag, som ikke klarte å ofre så mye som et blikk i Ronaldos vei, heter det i Stretty News.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer